Тест "Present Simple или Present Continuous?"


Present Simple или Present Continuous?
1. Where _____ on holidays?
A) you go
B) do you go
C) do you going
D) are you go
2. I _____ lots of books every year.
A) will read
B) am reading
C) read
D) am going to read
3. We _____ to a party next Saturday.
A) go
B) goes
C) are going
D) went
4. _____ to go out tonight?
A) Do you want
B) Are you wanting
C) Is you want
D) Would you want
5. Every morning Tessa _____ at 7.30.
A) is getting up
B) got up
C) get up
D) gets up
6. Oh, someone _____ in my seat!
A) is sitting
B) sits
C) will sit
D) sit
7. I’m sorry. I can’t help you at the moment. I _____ dinner.
A) will cook
B) am cooking
C) cook
D) cooked
8. In Britain people _____ on the right.
A) are driving
B) drives
C) drive
D) drove
9. What _____ in your free time?
A) are you doing
B) do you do
C) you do
D) are you do
10. Jack’s a policeman but he _____ a uniform.
A) doesn’t wear
B) isn’t wearing
C) no wear
D) wears
Ответы
1-B, 2-C, 3-C, 4-A, 5-D, 6-A, 7-B, 8-C, 9-B, 10-A.