Тест "Времена группы Simple" 5-6 класс скачать бесплатно

Тест "Времена группы Simple" 5-6 класс

Тест по английскому языку по теме « Времена группы Simple»
( 5-6 класс)
Задание: выберите подходящую форму глагола.
1. Alice _______dinner tomorrow.
A. Cooked
B. Cooks
C. Will cook
2. Cats __________very well in the dark.
A. See
B. Sees
C. Saw
3. Peter _______at the ice rink tomorrow.
A. Skate
B. Will skate
C. Skated
4. The boy ______his homework four days ago.
A. Didn`t do
B. Won`t do
C. Doesn`t do
5. Next year Kate ___________to London to visit her friends.
A. Went
B. Will go
C. Goes
6. Peter never _______football.
A. Plays
B. Doesn`t play
C. Don`t play
7. Paul is good at football. But he ______ play very often.
A. Doesn`t
B. Didn`t
C. Won`t
8. My sister ________lunch yesterday at six o`clock.
A. Had
B. Will have
C. Has
9. I _______my granny next year.
A. Visit
B. Will visit
C. Visited
10. For breakfast Sasha __________two eggs, a sandwich and a cup of tea.
A. Has
B. Had
C. Will have
11. Alina ______French well.
A. Will speak
B. Speaks
C. Spoke
12. My brother usually _______his homework in the afternoon.
A. Does
B. Did
C. Do
13. Stanley __________two sons and three daughters.
A. Has
B. Will have
C. Had
14. I _______tea to coffee.
A. Prefered
B. Will prefer
C. Prefer
15. We really _________opera yesterday.
A. Enjoy
B. Enjoyed
C. Will enjoy
16. They _________this book next week.
A. Read
B. Reads
C. Will read
17. Yesterday afternoon Kelly ______ me about the house.
A. Helps
B. Helped
C. Will help
18. Masha _______us tomorrow.
A. Called
B. Calls
C. Will call
19. We _______English lesson last Friday.
A. Have
B. Had
C. Will have
20. My sister __________her toys and books.
A. Likes
B. Like
C. Will like
21. Many birds __________south every summer.
A. Flies
B. Flew
C. Fly
22. We _________an essay tomorrow.
A. Write
B. Wrote
C. Will write
23. Our friends always __________to the country for the weekend.
A. Go
B. Went
C. Goes
24. Last year they ____________at the school sports ground.
A. Skied
B. Will ski
C. Ski
25. Yesterday John _______at eight o`clock.
A. Get`s up
B. Geted up
C. Got up
26. Mark __________to rock music five minutes ago.
A. Listened
B. Listens
C. Will listen
27. The puppy __________with its tail a minute ago.
A. Played
B. Playes
C. Play
28. I always __________Christmas cards to my grandparents.
A. Sent
B. Send
C. Sended
29. Our granny ___________meat-pies every weekend.
A. Bake
B. Baked
C. Bakes
30. Last week I _____________at the school sports ground.
A. Jumped
B. Jump
C. Will jump
1. C
2. A
3. B
4. A
5. B
6. A
7. A
8. A
9. B
10. A
11. B
12. A
13. A
14. C
15. B
16. C
17. B
18. C
19. B
20. A
21. C
22. C
23. A
24. A
25. C
26. A
27. A
28. B
29. C
30. A